banner est whatsapp

Mor als 66 anys Manuel Motos Romero, vicepresident del Club de Futbol l´Arboç

L'Arboç, 01/02/2011

Manuel Motos Romero va morir el passat divendres 27 de gener a l´edat de 66 anys. Vinculat amb el Club de Futbol de l´Arboç des-de la seva creació ara fa més de 40 anys, el Manuel era una persona leal , constant , creativa , compromesa amb una tasca totalment altruista i sempre amb l´objectiu de millorar el mòn l´esport a la vila. Actualment ocupaba el càrrec de vicepresident del club.


Manuel Motos Romero va morir el passat divendres 27 de gener a l´edat de 66 anys. Vinculat amb el Club de Futbol de l´Arboç des de la seva creació ara fa més de 40 anys, "el Manuel era una persona leal , constant , creativa , compromesa amb una tasca totalment altruista i sempre amb l´objectiu de millorar el mòn l´esport a la vila", segons destaquen els representants del club. Actualment ocupaba el càrrec de vicepresident dins l´entitat esportiva.

Va ser regidor de l´Ajuntament en el període comprès entre el 1981 al 1983. El funeral es va oficiar la tarda del passat dissabte 28 de gener a l´Esglèsia de Sant Julià de l´Arboç i van tenir carácter multitudinari ja que el Manuel era molt conegut a en tot l´ambit socio-esportiu del Penedès i encontorns, això va aplegar a moltíssima gent que va voler donar-li l ´últim adéu.

Des de la regidoria d´esports de l´Ajuntament de l´Arboç i en nom de tota la corporació municipal han destacat “la gran tasca realitzada per Manuel Moros a favor de l’esport al nostre municipi”, i han expressat el més sentit condol a la seva família, amics i al Club de Futbol l’Arboç.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat