banner est whatsapp

Actuació dels Minyons de l´Arboç en les celebracions del 50è aniversari dels Bordegassos de Vilanova

L'Arboç, 04/04/2022 10:38:44

Van compartir plaça amb els amfitrions i els Castellers de Castelldefels


Els Minyons de l'Arboç van actuar aquest dissabte a la plaça de l'Assumpció de La Geltrú, convidats pels Bordegassos de Vilanova en el marc de les celebracions del seu 50è aniversari. Van compartir plaça amb els amfitrions i els Castellers de Castelldefels.

L'actuació començava a les 6 de la tarda, desenvolupat amb total normalitat, però encara amb la companyia de mascaretes, que recorden el dur camí recorregut fins a aquestes esperades primeres actuacions de la temporada. Les tres colles van bastir uns sòlids castells de 6, els Bordegassos un de 7, que no van tenir cap problema aparent.

Per part dels Minyons, la feina feta en els assajos previs s'ha notat amb les noves posicions en el tronc dels més joves i l'estrena a plaça de nous castellers. Cal destacar a Marina Fernández, que s'estrenava de terç al pilar del 3d6p o a l'Eloi Montserrat, que després de tres anys fent de cassoleta i pilaner, s'estrenava a plaça com a enxaneta en un sòlid 4d6.

Des de la junta administrativa han valorat molt positivament l'assistència d'un elevat nombre d'efectius, arribant a superar la seixantena. Amb aquest bon començament els Minyons posen rumb a la propera actuació per Sant Jordi, d'aquí a tres setmanes, on es preveu superar l'actuació de Vilanova.

La fitxa tècnica, per ordre d'actuació, va ser la següent:

Bordegassos de Vilanova, Pd4 (dol), 4d6, 3d7, 5d6, Pd5
Minyons de l'Arboç, 3d6, 4d6, 3d6p, Pd4
Castellers de Castelldefels, 3d6, 3d6p, 2d6, Pd4, Pd4ps

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat