banner est whatsapp

Setmana Santa 2022 a l´Arboç

L'Arboç, 08/04/2022 18:24:03

La vila de l´Arboç celebra la tradicional Setmana Santa amb un intens programa d´actes que comença avui divendres 8 d´abril amb la Celebració Comunitària de la Reconciliació a 2 quarts de set de la tarda i seguidament a les 8 del vespre a la Capella dels Dolors, missa i assemblea dels confrares.


Per descarregar el programa d'actes feu clic aquí

El diumenge 10 d'abril, Diumenge de Rams, tindrà lloc al Sagrat, a les 10:30 h, la tradicional benedicció de Rams i, seguidament, l'Eucaristia de Passió a la Parròquia.

Divendres 15 d'abril: Divendres Sant, a les 8 del matí, el Via-Crucis acompanyat pels Pretorians Armats de l'Arboç transcorrerà pels carrers de la vila, a les 8 de la tarda a la Parròquia, els solistes de la Coral Polifònica del Vendrell interpretaran el cant Stabat Mater de Pergolesi, i, seguidament, tindrà lloc la processó pels carrers de l'Arboç acompanyats de la Banda Associació Musical del Prat.

Diumenge Sant, 17 d'abril, a la sortida de l'església després de l'eucaristia, el grup de Caramelles de l'Arboç cantarà aquestes tradicionals cançons pels carrers de l'Arboç.

Podeu consultar tots els actes al programa que adjuntem.

Tots els actes han estat organitzats per la Parròquia Sant Julià de l'Arboç, la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors, el Cos de Portants del Sant Crist i els Pretorians Armats de l'Arboç amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat