banner est whatsapp

L´Arboç amplia el Servei d´Ocupació Municipal SOM amb un nou tècnic

L'Arboç, 20/04/2022 10:58:29

Fruit de l´acord amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, s´ocuparà de la relació amb les empreses del municipi un dia a la setmana


L'Ajuntament de l'Arboç ha ampliat el Servei d'Ocupació Municipal amb un nou tècnic per fomentar l'ocupació a la Vila. La seva funció principal serà la relació amb les empreses del municipi, visitar-les per conèixer de primera mà quines són les seves necessitats de personal, i la dinamització i preparació de les persones apuntades a aquest servei.

Aquesta col·laboració amb el Consell Comarcal es realitza en el marc del nou Conveni de col·laboració i cooperació entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i diversos ajuntaments de la comarca per a l'assistència tècnica municipal en l'àmbit del foment de l'ocupació (ATMFO).

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Arboç està situat al C/ Major 37, 1r pis. Per contactar hi podeu trucar al Telèfon: 977 16 71 79 o per E-mail: serveiocupacio@arbocenc.cat. Podeu informar-vos de tots els serveis, cursos i formacions que presta a través de la pàgina web www.som.arbocenc.org.

L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres d'11 a 13 h.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat