banner est whatsapp

La IX Fira Modernista del Penedès rebrà la visita d´un gran zepelí

L'Arboç, 25/04/2022 11:07:16

El veurem en l´espectacle familiar "Zepellin", protagonitzat per la companyia lleidatana "La Baldufa Teatre"


La Fira Modernista del Penedès començarà el pròxim dissabte 30 d'abril amb l'espectacle familiar "Zeppelin", protagonitzat per la companyia lleidatana La Baldufa Teatre. La Rambla Gener de l'Arboç serà l'escenari on tots els assistents, petits i grans, podran gaudir de les evolucions d'aquest imponent aparell volador i dels seus esbojarrats personatges. Es faran dues funcions, a la una del migdia i a les sis de la tarda. Tots els visitants de la Fira Modernista tenen una cita inexcusable amb l'intrèpid viatge amb zepelí d'aquests pioners aeris, un espectacle de gran bellesa visual ideal per a tota la família.

Una de les principals novetats de la jornada de diumenge serà la realització de la primera gran fotografia conjunta de tots els personatges vestits d'època. Una fotografia que es realitzarà a la zona blava del darrere de l'església amb l'emblemàtic edifici de Cal Marquet de fons. L'Ajuntament de l'Arboç convida a arbocencs i visitants a vestir-se d'època i participar en aquesta iniciativa. La cita serà el diumenge 1 de maig a les 18.45 h.

Seguidament, tots els participants faran una passejada pel recinte firal que acabarà a la Rambla Gener amb el gran ball de cloenda programat a les 19.30 h.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat