banner est whatsapp

La punta al coixí de l´Arboç present en la 5a Fira Internacional de Puntes d´Arenys de Mar

L'Arboç, 26/04/2022 10:14:39

L´estand arbocenc va ser protagonista amb un gran nombre de visitants que van gaudir de teles brodades de gran valor i demostracions en viu de la tècnica arbocenca, una de les més valorades


La punta al coixí de l'Arboç ha estat present, una vegada més, en la 5a Fira Internacional de Puntes d'Arenys de Mar. Celebrada aquest passat cap de setmana, va comptar amb un gran nombre de visitants. L'estand de l'Escola de Puntes de l'Arboç va ser protagonista amb un gran nombre de visitants que van poder gaudir de teles brodades de gran valor i amb demostracions en viu de la tècnica arbocenca de fer punta, una de les més valorades.
 
El passat diumenge 24 d'abril l'estand va comptar amb la representació, a més de les puntaires, de l'alcalde Joan Sans, la regidora de Cultura Sònia Magrané i el director del Museu de Puntes al Coixí de l'Arboç Sergi Sedó, que van rebre la visita de la directora general de Cultura Popular, Adelaida Moya.
 
De caràcter bianual, la Fira Internacional de Puntes d'Arenys de Mar va comptar amb la participació de puntaires vingudes d'arreu i on es van mostrar productes d'associacions i escoles de puntes de Catalunya i Europa: França, Polònia, Itàlia, Eslovàquia i República Txeca.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio
#radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc

 

Font: Redacció

[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat