banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç renova totalment l´equipament de la Sala Fitness de la Piscina Coberta Municipal

L'Arboç, 27/04/2022 10:18:43

Aquesta important actuació s´ha dut a terme després de l´ampliació de l´espai que es va fer durant la pandèmia de Covid-19


Després d'haver realitzat l'ampliació de la Sala Fitness de la Piscina Coberta Municipal durant els temps de pandèmia, l'Ajuntament de l'Arboç ha dut a terme una nova inversió que ha consistit a renovar, millorar i augmentar tot l'equipament esportiu de la Zona de Fitness, amb l'objectiu de continuar promocionant la salut i la pràctica de l'esport al nostre municipi.

Aquesta inversió, amb un cost total de 32.700 + iva, ha anat a càrrec de l'ajuntament i ha consistit en l'adquisició dels següents materials:

Una màquina màgnum mega half rack: Màquina amb diverses funcionalitats, pensada per treballar tots els exercicis de manera lliure i poliarticulars, com esquat, press militar, pes mort, press banca, gambada amb la barra, i molt més.

Una curl femoral tombat: Màquina específica per a treballar la part femoral o isquiotibial, es treballa tombat i protegeix molt la zona lumbar i pelviana.

Cinc stacks multiestació: Màquina multi estació preparada per a poder exercitar molts exercicis mono articulars i poliarticulars. Permet treballar una gran quantitat d'exercicis i de tots els grups musculars del cos. A més, es pot ampliar al seu ús.

Una màgnum pes lliure: Màquina feta per a treballar fons de pectoral, l'abdomen, el dorsal i el tríceps.

Una màquina de curl de bíceps: Màquina específica per a treballar el bíceps braquial.

Un banc declinat multifuncional: Banc preparat per a treballar el múscul pectoral de forma declinada, ja sigui amb manovelles, barra lliure i per utilitzar a la multipower.

Tres bancs ajustables: Bancs per a poder treballar amb manovelles o alguna barra.

Una press convergent: Màquina específica per a treballar el pectoral de manera totalment plana.

Una premsa de cames vertical: Màquina preparada per fer tota mena de treballs de cames, des de quàdriceps, femoral, bessons i glutis.

Una màquina de gluti ("hip thrust"): Màquina preparada per a poder treballar als glutis, on la màxima implicació és el gluti gran i mitja.

A més també, dues bicicletes estàtiques auto generables d'energia, una cinta estàtica, una cinta el·líptica, dues barres romanes olímpiques, dues barres z olímpiques, dues barres olímpiques i discs olímpics.





 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat