banner est whatsapp

La IX Fira Modernista del Penedès arriba amb més 50 actes durant tot aquest el cap de setmana

L'Arboç, 29/04/2022 10:37:39

Amb un programa replet d´activitats per a totes les edats pensat i especialment concebut per al públic familiar


La IX edició de la Fira Modernista del Penedès, que se celebrarà a l'Arboç demà dissabte 30 d'abril i diumenge 1 de maig de 2022, presenta un programa d'actes replet d'activitats per a totes les edats pensat i concebut especialment per un públic familiar.

Són més de 50 els actes programats durant tot el cap de setmana, destacant molt especialment la ja tradicional "Marató de Teatre d'època al carrer", que acollirà fins a 12 companyies vingudes d'arreu de Catalunya. Els personatges vestits d'època seran més presents que mai a la Fira Modernista, ambientant amb la seva presència els carrers de la vila i els actes i activitats. Fins a 9 grups procedents de diferents punts de la geografia catalana, amb més de 150 persones vestides d'època, es passejaran per la fira.

Tot plegat s'ha preparat des de l'organització amb l'objectiu que la IX edició de la Fira Modernista sigui la fira de la represa, amb més il·lusió i ambient que mai. Un esdeveniment que s'espera que porti molts visitants a la vila de l'Arboç, que durant uns dies ostentarà la capitalitat cultural de la Vegueria del Penedès.

Podeu consultar i descarregar el programa oficial de la IX Fira Modernista del Penedès al següent enllaç: http://www.arbocenc.org/uploads/RESCD6632220422_Programa_9a_Fira_Modernista.pdf i als perfils de l'Ajuntament de l'Arboç a les xarxes socials.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redació

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat