banner est whatsapp

El dissabte 7 de maig torna la Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç en la seva 12a edició

L'Arboç, 02/05/2022 13:39:04

Comptarà amb un total de 12 elaboradors que presentaran les seves varietats. Com a novetat d´enguany cal destacar el "Tast Iniciació a les Cerveses Artesanals"


El dissabte 7 de maig, després de dos anys d'aturada forçada per la pandèmia, torna a l'Arboç la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana. La 12a edició de la fira dedicada al món de la cervesa artesanal, organitzada pel Ball de diables de l'Arboç i amb la col·laboració de l'Ajuntament, comptarà amb un total de 12 elaboradors cervesers que presentaran les seves varietats; Clandestines de Montferri, Espina de Ferro, Terra Aspra, Beerretans, Rustica Bufona, Ona Artesana, Seelen, Grenyut, Birra artesana 08, Els Minairons, Flybrew i Brewery 27 Club.

En un ambient festiu situat al carrer Major de l'Arboç com a punt nuclear de la fira, les cerveses es podran acompanyar de les ja tradicionals Tapes Diabòliques del Ball de Diables; ous de guatlla amb sobrassada, mini burguers gourmet, patates amb salsa brava i pinxos de xistorra i salsitxa.

La Fira estarà activa des de les 11 del matí fins a les 11 de la nit, i comptarà una vegada més amb el sorteig de la panera de cerveses i el premi a la millor cervesa de l'edició. Com a novetat d'enguany cal destacar el "Tast Iniciació a les Cerveses Artesanals", a càrrec d'Eduard Gutiérrez. Qui desitgi assistir pot inscriure's a través de les xarxes del Ball de diables de Facebook o Instagram, o bé a l'enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_iHyXf7IwWSBFX0InEx3QAiAmJ9jSfOJRMlewEHjHQab_Tw/viewform. Les places són limitades.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat