banner est whatsapp

Èxit total de la 12a Fira de la Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

L'Arboç, 12/05/2022 11:04:03

Va comptar amb l´assistència de més de 2000 visitants


Va comptar amb l´assistència de més de 2000 visitants.
 
El passat dissabte 7 de maig es va celebrar la 12a Fira de la Cervesa Artesanal de l'Arboç assolint unes xifres de rècord. Des de les 11 del matí fins ben passades les 11 de la nit, l'Arboç va viure una jornada dedicada al món de la cervesa artesanal amb un gran nombre de participants. 12 elaboradors cervesers van oferir les seves varietats acompanyades de les més de 2500 "tapes diabòliques"; ous de guatlla amb sobrassada, mini burguers gourmet, patates amb salsa brava i pinxos de xistorra i salsitxa.
 
També cal destacar la bona acollida i bona valoració que va tenir la novetat d'aquesta 12a fira, el "Tast Iniciació a les Cerveses Artesanals", a càrrec d'Eduard Gutiérrez, i que va exhaurir totes les places disponibles dies abans de la celebració. Gutiérrez és un expert elaborador i ha estat membre del jurat a la millor cervesa de la fira d'enguany.
 
La Clandestina de Montferri va ser guardonada amb el premi a la millor cervesa després que un jurat expert de 4 membres en valoressin la seva qualitat. L'entitat ha volgut agrair la col·laboració als més de 60 comerços i empreses locals, i també remarcar el bon funcionament d'una jornada que va transcórrer sense cap incident tot i l'afluència massiva de visitants.
 
El Ball de Diables de l'Arboç, organitzadors de l'esdeveniment, han fet una valoració molt positiva d'aquesta fira que per fi s'ha pogut celebrar després de dos anys d'aturada.
 
La 12a Fira de la Cervesa Artesanal Catalana també ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio #radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat