banner est whatsapp

L´Arboç disposa de 3 nous punts de recollida de piles des d´avui dilluns

L'Arboç, 16/05/2022 13:35:14

Estan situats a la Casa de Cultura, a la Biblioteca Municipal i a l´Escola Sant Julià


L'Ajuntament de l'Arboç, en conveni amb l'Agència Catalana de Residus posa al servei de tots els arbocencs 3 nous punts de recollida de piles i d'acumuladors.

El consistori ha iniciat recentment una campanya de sensibilització en la recollida de residus adreçada a tota la població. La posada en marxa d'aquests tres nous punts de recollida de piles i acumuladors és una més de les accions que s'estan implantant per fer de la vila de l'Arboç un municipi mediambientalment modèlic.

A partir d'avui dilluns 16 de maig, tots els vilatans poden dipositar les seves piles usades a qualsevol dels 3 nous punts de recollida en el seu horari d'obertura:

La Casa de Cultura, al carrer Major 37
La Biblioteca Municipal, a l'avinguda Sant Jordi, 12
L'Escola Sant Julià, a l'avinguda Priorat, s/n

L'Ajuntament de l'Arboç fa una crida a tothom a actuar amb la màxima responsabilitat pel que fa a la generació, tractament i manipulació de tota mena de residus, i posa a disposició del ciutadà el servei de Medi Ambient (tel. 697 414 979), ubicat al 3r pis de la Casa de Cultura, per a resoldre qualsevol classe de dubte o consulta.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Residus.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat