banner est whatsapp

La Capella dels Dolors de l´Arboç acull aquest divendres el concert del Cor Itzi de Llorenç del Penedès

L'Arboç, 19/05/2022 12:49:19

Començarà a les 8 del vespre, i l´entrada serà amb el mètode de taquilla inversa. Oferiran el repertori "Amanida Catalana, un farcell de cançons per un país petit"


La Coral Ressò de l'Arboç organitza el concert de la coral "Cor Itzi", format per un grup de joves de Llorenç del Penedès amb unes veus privilegiades. El Cor Itzi ens oferirà el concert "Amanida Catalana, un farcell de cançons per un país petit", un repertori de cançons populars catalanes i mallorquines.

El concert se celebrarà demà divendres 20 de maig a les 8 del vespre, en el marc incomparable del segle XIV com és la Capella dels Dolors de l'Arboç, presidida pel magnífic "Lignum vitae", o arbre de la vida de l'Arboç, una obra mural d'estil lineal francogòtic, realitzades amb la tècnica de la pintura al fresc al voltant de l'any 1330. Sense dubte un concert immersiu i especial per a començar el cap de setmana.

L'entrada al concert es farà amb el mètode conegut com a "taquilla inversa", que consisteix a convertir l'espectador en aquell qui decideix quant val l'espectacle, performance o concert on acaba d'assistir. Així doncs, hom paga allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l'esdeveniment sense (habitualment) preu mínim ni màxim.

El concert compta amb la col·laboració de la Parròquia Sant Julià i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat