banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç actuen a la diada del 40è aniversari de l´Associació de Cultura Popular de Castelldefels

L'Arboç, 23/05/2022 11:16:49

Es va celebrar aquest passat dissabte 21 de maig, i ho van fer juntament amb els Castellers de Castelldefels, els Castellers de Cornellà i els Castellers de Sant Feliu


Aquest passat dissabte 21 de maig, els Minyons de l'Arboç, i en el marc del 40è aniversari de l'Associació de Cultura Popular de Castelldefels (l’ACPC), van actuar juntament amb els Castellers de Castelldefels de Cornellà, els Castellers de Sant Feliu i els Castellers de Castelldefels.

L'actuació va començar a les 6 de la tarda a la plaça de l'Església, i totes quatre colles van poder executar els seus castells de manera brillant. Malgrat el reduït nombre d'efectius dels Minyons que es van desplaçar a causa d'algunes baixes per motius diversos, la colla va respondre i van poder fer una actuació prou digna de castells de 6.

Molta gent nova d'aquest any han pogut continuar rodant-se a plaça, i s'ha pogut constatar que els assajos estan donant els seus fruits. Així doncs, el 3d6, 4d6 i el 3d6p es van poder fer sense cap problema i de manera molt solvent. La resta de colles també van tenir una actuació reeixida, destacant els locals de Castelldefels, que van firmar un lent però bonic 3de7 i un p5ps molt lluitat i emocionant.

La pròxima setmana, i amb els motors ja escalfats, els Minyons de l'Arboç tenen cita a Vilafranca. També es va aproximant la data d'una interessant actuació a Algemesí amb la Nova Muixeranga d'Algemesí. Els Minyons continuen avançant per assolir més grans reptes en les properes actuacions.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat