banner est whatsapp

Aquest estiu torna el Campus Esportiu Municipal de l´Arboç

L'Arboç, 24/05/2022 11:05:22

Està adreçat a nens i nenes de 3 a 14 anys, i es realitzarà del 27 de juny al 12 d´agost a l´Escola Sant Julià i a les instal·lacions esportives municipals. Inscripcions obertes a partir d´aquest dijous 26 de maig


L'Ajuntament de l'Arboç organitza novament per aquest estiu el Campus Esportiu Municipal. Un espai lúdic on es posaran en pràctica diverses activitats esportives d'iniciació, activitats de medi natural, tallers de treballs manuals, jocs populars i tradicionals, adaptats a les edats dels participants, nens i nenes de 3 a 14 anys.

L'horari serà de 9 del matí a 1 de la tarda de dilluns a divendres, i en aquesta edició amb la novetat  de l'ampliació gratuïta del servei "Bon Dia!"  de 8 a 9 del matí. També s'ofereix l'opció de "menjador" amb carmanyola d'1 a 3 de la tarda. El preu de la inscripció és de 35 € la setmana pels nens i nenes de l'Arboç i 55 € pels nens i nenes de fora de l'Arboç. Les places seran limitades.

REUNIÓ INFORMATIVA
El dia 7 de juny a 2/4 de 7 de la tarda, es farà una reunió amb les mares i pares per explicar el funcionament del campus i totes les activitats a l'Escola Sant Julià.

Per inscriure's caldrà emplenar el full que s'entregarà a la Casa de Cultura i aportar la documentació requerida presencialment a la Casa de Cultura. Finalment, caldrà fer el pagament a la mateixa Casa de Cultura. Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 670 621.

El Campus Esportiu està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Penedès.


 

Font: Redacció

[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat