banner est whatsapp

El CAP de l´Arboç organitza una caminada entre vinyes amb motiu de la Setmana Sense Fum

L'Arboç, 25/05/2022 13:26:42

D´una hora aproximada de durada i de recorregut fàcil, la caminada està prevista per al pròxim dimarts 31 de maig, amb sortida a les 09:15 h des de davant del CAP. És una activitat gratuïta adreçada a tots els públics


Està prevista per al pròxim dimarts 31 de maig, amb sortida a les 09:15 h des de davant del CAP. És una activitat gratuïta adreçada a tots els públics La Comissió Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) de l'Arboç i la Xarxa Santa Tecla, organitzen una "Caminada entre vinyes", una activitat gratuïta inclosa dins la Setmana Sense Fum, per promoure deixar de fumar i adoptar hàbits saludables.
 
El Club Esportiu l'Arboç ha estat l'encarregat de dissenyar el recorregut de la caminada, de dificultat fàcil i apte per a totes les edats, amb una hora aproximada de durada. En acabar hi haurà un sorteig amb entrega de premis, i l'Ajuntament de l'Arboç oferirà un petit refrigeri a tots els participants per cloure l'activitat.
 
Les persones interessades a assistir a la "Caminada entre vinyes" han d'inscriure's al CAP de l'Arboç o als consultoris dels municipis de l'ABS Baix Penedès Interior, o el mateix dia de la caminada 5 minuts abans de començar. La inscripció és gratuïta.
 
Des de l'organització recorden i recomanen a tothom portar aigua, un calçat còmode, gorra i crema de protecció solar. La caminada també permetrà compartir l'estona amb diferents professionals sanitaris del CAP de l'Arboç, per tal de resoldre qualsevol dubte relacionat amb el motiu de l'activitat.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio #radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat