banner est whatsapp

La Coral Ressò de l´Arboç celebrarà el concert del seu 35è aniversari aquest dissabte 11 de juny

L'Arboç, 07/06/2022 18:51:29

Comptarà amb la participació la Coral Harmonia de Llorenç del Penedès


L'Església de Sant Julià de l'Arboç acollirà aquest pròxim dissabte 11 de juny, a partir de 2/4 de 9 de la nit, el concert del 35è aniversari de la Coral Ressò, que comptarà amb la participació de la Coral Harmonia de Llorenç del Penedès que tot just celebra els seus 25 anys. La Coral Ressò, sota la direcció d'Argemí Curto, comptarà amb l'acompanyament al piano de Daniel González. Carolina Ramos dirigirà i acompanyarà al piano a la coral de Llorenç.

Als parlaments, abans de començar el concert, es retrà homenatge de reconeixement als més de 100 cantaires i els 4 directors que ha tingut la Coral Ressò al llarg de la seva trajectòria.

La Coral Ressò interpretarà caçons com el Heal the world, de Michael Jackson, I got a new name, de Bazil Meade, Season of love, de Jonathan Larson o Amor particular de Lluis Llach. La Coral Harmonia també delectarà al públic assistent amb havaneres com Ulls Verds o el Canó de Palamós, sardanes com Llevantina o clàssiques com el Nessum Dorma de Puccini.

El concert està organitzat per la Coral Ressò de l'Arboç amb la col·laboració de la Parròquia Sant Julià, l'Elenc Artístic Arbocenc i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat