banner est whatsapp

Representació de l´obra ´A la meta´, aquest diumenge 12 de juny al teatre El Centre de l´Arboç

L'Arboç, 09/06/2022 10:58:02

A càrrec del TAT, el Taller d´Assaig Teatre de Vilafranca del Penedès. El preu de l´entrada és de 10 euros.


Aquest diumenge 12 de juny a les 7 de la tarda, l'escenari del teatre El Centre de l'Arboç acollirà una nova representació, aquesta vegada a càrrec del TAT, el Taller d'Assaig Teatre de Vilafranca del Penedès, amb l'obra "A la meta", del novel·lista, dramaturg i poeta austríac Thomas Bernhard, un dels escriptors més influents del seu país de la segona meitat del segle XX.

L'obra presenta tres personatges sobre l'escenari, amb una protagonista principal, que és la mare, i un discurs carregat d'ironia i cinisme en el qual es posa en evidència les xacres d'un món corromput, on la mentida i la hipocresia estan inserides en la societat. La mare està interpretada per Fina Ferrer, la filla per l'Alba Gabarró i l'autor dramàtic és Jordi Solé.

Dirigit per Valeri Laguna, el Taller d'Assaig Teatre de Vilafranca, creat inicialment amb actrius i actors formats abans en altres grups, s'ha anat forjant des del 2006, amb una trajectòria que l'ha portat a portar a escena una cinquantena de propostes artístiques diferents i més de cent actuacions.

Les entrades numerades es poden comprar al preu de 10 euros a la Papereria Montserrat, al carrer de l'Hospital 20 de l'Arboç, o a la taquilla de El Centre mitja hora abans de començar l'obra. Per a reserves i més informació cal trucar al telèfon 977 671 134.

No és la primera vegada que a l'Arboç es representa una obra de Thomas Bernhard. Cal recordar que el 14 de desembre del 2005, dins els actes de la Fira de Santa Llúcia, la companyia "Romea" va representar "Mestres Antics", interpretada per Carles Canut, Mingo Ràfols i Boris Ruiz, sota la direcció de Xavier Albertí.

La vetllada teatral està organitzada per l'Elenc Artístic Arbocenc, que també s'encarregarà de so i la il·luminació, i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.



 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat