banner est whatsapp

La festa Hello Summer de l´Arboç se celebrarà el pròxim dilluns i estarà dedicada al cicle i el consum responsable de l´aigua

L'Arboç, 15/06/2022 13:09:56

Agbar, l´empresa subministradora de l´aigua al municipi, serà l´encarregada d´explicar als infants la importància de l´aigua en la nostra vida i pel nostre planeta. Després serà el torn d´en Rufino amb la seva animació. Es regalarà un gelat a tots els infants i l´assistència és gratuïta.


L'Arboç celebrarà una vedada més la festa infantil "Hello Summer". Organitzada per la regidoria de Cultura i Festes de l'ajuntament, tindrà lloc el pròxim dilluns 20 de juny a la plaça de Catalunya, davant del CAP, i on els més petits de la casa podran donar la benvinguda de l'estiu 2022. Val a dir que l'edició d'enguany del Hello Summer porta per títol: "El cicle urbà de l'aigua a l'Arboç", i que té per objectiu conscienciar als més joves sobre la importància del bon ús i del consum responsable de l'aigua.

Agbar, l'empresa encarregada del subministrament i la depuració de l'aigua a l'Arboç, explicarà als infants el seu funcionament mitjançant una exposició formada per uns panells molt entenedors i didàctics sobre la importància de l'aigua en la nostra vida i pel nostre planeta.

A continuació serà el torn de l'animació infantil a càrrec de Rufino, on també es regalarà un gelat a tots els nens i nenes assistents a la festa.

Hello Summer és un esdeveniment gratuït organitzat per la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de l'Arboç i la col·laboració d'Agbar.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat