banner est whatsapp

El Festival En Veu Alta arriba a l´Arboç aquest dissabte amb la presentació de la novel·la ´Junil a les terres dels bàrbars´

L'Arboç, 15/06/2022 19:51:41

Comptarà amb l´assistència de l´autor, Joan-Lluís Lluís, escriptor francès en llengua catalana. En to de rondalla o conte oral, la novel·la està ambientada a l´Imperi Romà d´August, al començament de l´era cristiana


El Festival En Veu Alta, que se celebra del 3 al 26 de juny a més de 30 municipis de l'Alt i Baix Penedès i el Priorat, és una programació d'espectacles de narració oral, concerts, xerrades i presentacions de llibres per a tots els públics.

Aquest 2022 se celebra la 18a edició del festival, i l'Arboç acollirà per primera vegada un dels actes del certamen d'enguany vinculat a la literatura i el voluntariat lector, l'EVA 354.

Aquest dissabte 18 de juny, a 2/4 d'1 del migdia, l'Auditori Municipal de l'Arboç de la Casa de Cultura, rebrà la visita de l'escriptor francès en llengua catalana, Joan-Lluís Lluís, que presentarà la seva darrera novel·la, "Junil a les terres dels bàrbars", guanyadora del Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l'Any 2021. L'entrada a l'activitat és gratuïta.

En to de rondalla o conte oral, la novel·la està ambientada a l'Imperi Romà d'August, al començament de l'era cristiana.

A través de les lectures voluntàries en viu i conèixer i conversar amb l'autor, descobrirem qui és realment la protagonista de la novel·la, la Junil, i els motius que la porten a fer un viatge èpic cap a Ovidi a través de les terres de l'imperi romà.

Val a dir que el Museu de Puntes al Coixí, amb motiu del festival EVA, oferirà l'entrada lliure i gratuïta de les 10:30 a les 12:30 del matí. L'acte està organitzat per Òmnium Baix Penedès i la col·laboració de Josep Maria Verge, el Museu de Puntes al Coixí de l'Arboç i de l'Ajuntament de l'Arboç.

Per a més informació podeu visitar el web del festival https://enveualta.com

 

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat