banner est whatsapp

La piscina municipal d´estiu de l´Arboç obre portes aquest dissabte 25 de juny

L'Arboç, 21/06/2022 12:30:54

La temporada s´acabarà el 4 de setembre


L'Ajuntament de l'Arboç ha informat de la pròxima obertura de la piscina municipal d'estiu aquest dissabte 25 de juny. Els operaris estan acabant de posar a punt les instal·lacions.

L'horari de la piscina d'estiu serà de les 11 del matí a les 8 de la tarda cada dia de dilluns a diumenge, des del 25 de juny fins al 14 d'agost, i d'11 del matí a 2/4 de 8 de la tarda des del 15 d'agost fins al 4 de setembre ininterrompudament, data en què finalitzarà la temporada.

Per fer l'abonament cal passar per les oficines de la Piscina Coberta Munipal Inacua l'Arboç, situada al carrer d'Hortaleza núm. 2. S'haurà d'aportar una fotografia mida carnet, una fotocòpia del DNI, i el certificat d'empadronament a l'Arboç per tal de poder gaudir del descompte als residents.

Les entrades puntuals d'un dia es podran adquirir al mateix bar de la piscina i, enguany, també es podran comprar entrades puntuals a través de la web d'Inacua l'Arboç, https://www.inacua.com/larboc.

Per més informació poden trucar al 977 10 9323. El passat any 2021 més de 850 arbocencs i arbocenques es van fer l'abonament de temporada i més de 4.300 accessos d'un dia.

Per a consultar la taula de preus feu clic aquí.

 

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat