banner est whatsapp

A punt la VIII edició de ´L´Arboç es mou!´, amb un juliol ple d´activitats esportives per a totes les edats

L'Arboç, 24/06/2022 13:20:11

Es duran a terme 4 al 29 de juliol i les inscripcions ja són obertes al PIJ de la Casa de Cultura


Amb l'arribada de l'estiu l'Ajuntament de l'Arboç presenta la vuitena edició de "L'Arboç es mou!", amb un bon grapat de diverses activitats esportives per a gaudir d'aquesta època de l'any fent esport del 4 al 29 de juliol. Un calendari ple d'activitats esportives i solidàries per a totes les edats que es duran a terme en diferents punts de la vila.

Després de l'èxit obtingut en les darreres edicions, un any més, la regidoria de Joventut, Esports i Lleure de l'Ajuntament de l'Arboç repeteix l'experiència d'oferir a la ciutadania un programa d'activitats esportives amb l'objectiu d'incentivar la pràctica de l'esport i la vida saludable, comptant amb professionals del municipi i les entitats esportives municipals.

Les activitats programades són variades i tothom en trobarà alguna o més d'una que pugui practicar i satisfer les seves expectatives. Iniciació al pàdel 1 i 2, acrobàcies i teles aèries, tir amb arc, tallers de nutrició, ioga, meditació en moviment o caminades.

Cal destacar el vessant solidari de "l'Arboç es Mou!". El preu de la inscripció és de 5 euros per cada activitat, un preu simbòlic per facilitar l'accés a l'esport a tothom. Les activitats que tenen dues sessions setmanals tindran un preu de 5 € o 10 € en funció de les sessions realitzades. Tots els ingressos aniran destinats íntegrament a l'organització de la VI Cursa contra el Càncer.

Les inscripcions ja es poden formalitzar al Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura. Per a més informació cal adreçar-se al Punt d'Informació Juvenil, al carrer Major núm. 37, o bé trucar al 977 67 06 21. L'Arboç es Mou! és un programa ideat, organitzat i finançat per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat