banner est whatsapp

Tot a punt per al Vida Festival 2022, en una edició de tornada a la normalitat i un cartell d´excelència.

L'Arboç, 15/06/2022 12:33:31

Se celebrarà des d´aquest dijous 30 de juny al dissabte 2 de juliol, en el marc incomparable de la Masia d´en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú


El Vida Festival va ser una de les poques cites que el passat any 2021 van apostar per recuperar el seu format gairebé habitual: dempeus i sense distància, encara que amb tests previs i controls de temperatura als accessos.

Ara, amb l'activitat de festivals totalment recuperada, Vilanova i la Geltrú també recupera la cita al 100%. Des d'aquest dijous 30 de juny al dissabte 2 de juliol, en el marc incomparable que ofereix la Masia d'en Cabanyes, el festival VIDA tornarà a unir naturalesa, art i cultura. Serà una nova edició d'un festival que aposta per la descentralització cultural i l'entorn natural com a escenari per a la música en directe.

L'oferta musical de VIDA Festival ha barrejat des de sempre noms consagrats i talents nacionals emergents, i que han acabat sent grans caps de cartell.

En aquesta edició gaudirem de valent amb B1n0Baiuca, Rocío Márquez + BronquioRodrigo CuevasMishimaAlizzz, Rocío SáizDa SouzaMaren o Cabiria, entre molts altres. Comparteixen un cartell encapçalat per interessants propostes internacionals com són els The AvalanchesParcelsBelle & Sebastian, Toro i Moi, Cat Power, Alt J o Destroyer.

Com a cada edició, Ràdio l'Arboç us oferirà un ampli reportatge d'aquesta proposta única a la nostra contrada. Serà en directe el proper dilluns 4 de juliol a les 19:00 h.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat