banner est whatsapp

Julen Music i Dàmaris Gelabert enceten el cicle Dona´m Cultura l´Arboç

L'Arboç, 29/06/2022 19:53:47

Música en directe aquest dissabte a les 10 de la nit i espectacle familiar diumenge a les 8 de la tarda, a la pista exterior del Poliesportiu Municipal. Durant 5 caps de setmana es duran a terme diferents espectacles els divendres, dissabtes o diumenges en diferents indrets de la vila per gaudir en família i per a totes les edats.


El cicle de concerts i espectacles "Dona'm Cultura l'Arboç" s'inicia aquest cap de setmana amb dues actuacions ben diverses. Dissabte 2 de juliol a les 10 de la nit, a la pista exterior del Poliesportiu Municipal, tindrà lloc el concert de presentació del darrer espectacle "Caiguda Lliure Tour" del cantautor Julen, un artista 360 graus conegut per les seves versions a la televisió, que ben segur ens farà vibrar amb les cançons.

L'espectacle continuarà el diumenge 3 de juliol a partir de les 8 de la tarda, també a la Pista Exterior del Poliesportiu, amb l'espectacle familiar "Mou el Cos" de Damaris Gelabert. Un espectacle que no et deixarà estar quiet. "La música i el cos no es poden separar", aquest és el lema d'aquest nou concert de la Dàmaris Gelabert i la seva banda, que proposa a les famílies no parar de moure's seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz... Un repertori basat en les seves cançons més populars i d'altres de noves en un format de luxe.

Amb el nom de "Dona'm Cultura l'Arboç", durant 5 caps de setmana es duran a terme diferents espectacles els divendres, dissabtes o diumenges en diferents indrets de la vila per gaudir en família i per a totes les edats.

Podeu veure el cartell sencer del cicle amb els artistes i grups que actuaran, les ubicacions i els horaris. Tots els espectacles són gratuïts.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat