banner est whatsapp

Atropellen mortalment un jove de l´Arboç a l´AP7

L'Arboç, 06/07/2022 13:24:44

El noi O.A.K, de 24 anys, ha estat atropellat per un tràiler


Atropellament mortal la nit d'ahir dimarts 5 de juliol a l'AP-7, a l'altura de Castellet i la Gornal.
 
El Servei Català de Trànsit informava que un jove de 24 anys, O.A.K, veí de l'Arboç, ha mort en ser atropellat per un tràiler.
 
L'atropellament s'ha produït al punt quilomètric 206 d'aquesta via i en direcció a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 21:52 h. Per causes que s'estan investigant, un camió va atropellar el jove, que va morir a l'acte. Es van activar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).
 
Amb aquesta ja són 83 les persones que han mort en accident de trànsit aquest 2022 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 
El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio #radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat