banner est whatsapp

L´Arboç acollirà una etapa de la Volta a Espanya en Seat 600 per relleus el dissabte 30 de juliol

L'Arboç, 12/07/2022 11:07:00

Podrem gaudir d´aquests històrics vehicles durant tot el matí a la rambla de Josep Gener


L'Arboç serà escenari de la tretzena etapa de la Volta a Espanya amb Seat 600 per relleus el dissabte 30 de juliol. Els vehicles arribaran a l'Arboç per donar el relleu als responsables de la província de Barcelona per tal d'organitzar l'esdeveniment. Val a dir que, el dissabte 23 de juliol, durant la dotzena etapa, es donarà el relleu de Castelló a Tarragona, recaient en la població de La Ràpita, al Montsià.

Així doncs, el dissabte 30 de juliol a partir de les 10 del matí, aniran arribant Seat 600 a l'Arboç aparcant-se a la rambla de Josep Gener. Serà una ocasió única per contemplar aquests mítics vehicles. A partir de 2/4 de 12 del matí es farà l'entrega de la placa de relleu amb Barcelona, i seguidament, circularan fent una volta pels carrers de l'Arboç.

La Volta a Espanya consta de 44 etapes per les diferents províncies, essent la de l'Arboç la tretzena. Els conductors participants en aquesta efemèride transporten una miniatura daurada d'aquest famós model com a testimoni del seu pas i del relleu entre les diferents etapes. A més, va acompanyat d'un llibre de firmes i anècdotes que es va omplint durant les diferents etapes i els participants tenen la missió final de retornar-lo al punt d'inici d'aquesta Volta, a Badajoz.

El Seat 600 va ser un vehicle essencial a casa nostra, que va ajudar a modernitzar el país i va començar a posar de moda conceptes com els d'anar de vacances o viatjar a l'estranger. Aquest vehicle es va fabricar entre el 27 de juny de 1957 i el 31 de juliol de 1973.

Aquest esdeveniment se celebrarà amb la col.laboració de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç i del Bar Restaurant l'Arbocenc.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat