banner est whatsapp

Diada de més a menys pels Minyons de l´Arboç a la Festa Major de Banyeres 2022

L'Arboç, 12/07/2022 11:36:20

2d6, 3d6p(id), 3d6, 4d6(id), 4d6 i Pd4. Malgrat el to descendent, encara els queden les bones sensacions de l´assistència cada cop major als assajos, les noves incorporacions molt prometedores, i la seguretat que està al seu abast poder fer un pas endavant en qüestió de dies


Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat la Festa Major de Banyeres del Penedès i els Minyons van actuar-hi juntament amb els Xiquets de Tarragona i els Nens del Vendrell. La diada castellera es va celebrar el diumenge al migdia sota un sol implacable que el majestuós om de la plaça va ajudar a suportar.

Els Minyons hi arribaren amb moltes ganes després d'uns bons assajos on l'assistència ha remuntat i les noves incorporacions han estat considerables. També amb bons castells assajats com la torre de sis completa que es va descarregar a l'assaig del passat divendres.

Els arbocencs van arrencar amb seguretat fent aquesta torre a plaça, per després assolir reptes majors. Però la situació va canviar en constatar dues baixes d'última hora del pom de dalt i una baixa sobrevinguda en fer-se mal un baix-segon en la caiguda de la torre de set dels Nens. Amb aquesta situació van haver de descartar un possible tres de set que estava en cartera i apuntar a objectius més assequibles.

Les coses no van acabar d'anar bé amb el tres de sis amb el pilar per la part de baix i en la repetició es va optar per un tres de sis. Finalment, amb l'equip cansat i rebregat, vab aconseguir en segon intent un quatre de sis que tancava l'actuació. Les altres dues colles van fer prou bon paper, destacant el dos de set carregat dels Nens i el cinc de set dels tarragonins, tot havent intentat el tres de vuit.

Malgrat el to descendent de l'actuació dels Minyons, encara els queden les bones sensacions de l'assistència cada cop major als assajos, les noves incorporacions molt prometedores, i la seguretat que està al seu abast poder fer un pas endavant en qüestió de dies. Només calen alguns assajos més i un pèl més de sort per estar al nivell que saben que poden assolir.

 

Fitxa tècnica diada (per ordre d'actuació):

Banyeres del Penedès, plaça de l'Om, diumenge 10 de juliol de 2022, dos quarts d'una del migdia.

Nens de Vendrell: 4d7p, 2d7(c), 4d7, Vd5
Xiquets de Tarragona: 5d7, 3d8(id), 4d7, 4d7p, Pd5, 3Pd4
Minyons de l'Arboç: 2d6, 3d6p(id), 3d6, 4d6(id), 4d6, Pd4

©Foto: Anna Montoto

Foto del dos de sis dels Minyons.

 

Font: Redacció - Minyons de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat