banner est whatsapp

Concert gratuït de tribut a Txarango a càrrec de Músics de Carrer, aquest dissabte a l´Arboç dins del cicle Dona´m Cultura

L'Arboç, 12/07/2022 18:17:04

A les 11 de la nit, a la Pista exterior del Poliesportiu Municipal


Aquest cap de setmana arriba a l'Arboç una proposta sorprenent a càrrec de Músics de Carrer i el seu concert de tribut a Txarango, uns dels grups més mítics de l'escena catalana dels darrers anys i que recentment es va dissoldre. Músics de Carrer ens oferirà un espectacle amb la selecció de les millors cançons dels quatre treballs discogràfics del grup del Ripollès. El concert serà aquest dissabte 16 de juliol a partir de les 10 de la nit, a la pista exterior del Poliesportiu Municipal i amb entrada gratuïta.

Tornarem a gaudir de cançons que ja són himnes: "Una lluna a l'aigua", "Compta amb mi", "Quan tot s'enlaira", "Mil ocells", "La dansa del vestit", "Agafant l'horitzó" o "Músic de carrer" entre moltes altres, i tot amenitzat amb una posada en escena que representa l'essència de Txarango: Alegria, diversió, somriures i una festa per a tots els públics.

El Dona'm Cultura continuarà el dissabte 23 de juliol, i adreçat als més grans, amb un concert d'havaneres a càrrec del Grup Montjuïc, a les 10 de la nit a la plaça de Catalunya. La darrera sessió d'aquest any del Dona'm Cultura serà el dissabte 30 de juliol i adreçada als més petits de la casa, amb l'espectacle infantil "Salta, Canta i Balla", a càrrec dels pallassos Tete. Se celebrarà a la plaça de Catalunya a partir de les 7 de la tarda.

Tots els espectacles són amb entrada gratuïta i organitzats per l'Ajuntament de l'Arboç

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat