banner est whatsapp

La Policia Local de l´Arboç evita dos intents de robatori en empresses del Polígon del Foix

L'Arboç, 10/02/2011

La policia local de l´Arboç van impedir la passada setmana un intent de robatori en una empresa ubicada en el Polígon del Foix. Els agents van acudir al lloc dels fets, alertats per una trucada dels Mossos d´Esquadra del Vendrell.


La policia local de l’Arboç van impedir la passada setmana un intent de robatori en una empresa ubicada en el Polígon del Foix. Els agents van acudir al lloc dels fets, alertats per una trucada dels Mossos d’Esquadra del Vendrell. La seva rapidesa va evitar el robatori, ja que segons fonts policials els lladres es trobaven en la nau del costat. Els agents van localitzar un forat tipus “butró” i en observar els lladres la presència policial van desistir del robatori i van marxar del lloc sense portar-se res.

Un dia després, en el mateix polígon es va produir una altra temptativa de robatori i de nou la diligència dels agents en rebre la trucada del vigilant va impedir que es pogués portar a terme el robatori. Aquesta vegada els lladres no van aconseguir consumar el delicte.

Una vegada més, la professionalitat, la bona diligència dels agents de policia de l’Arboç i la ràpida actuació han impedit que es produïssin els robatoris en les empreses de l’Arboç

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
dfgfjhgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat