banner est whatsapp

El teatre El Centre de l´Arboç acollirà aquest dissabte l´estrena de l´esquetx satíric -Multa por desacato-

L'Arboç, 13/07/2022 13:10:17

A les 8 del vespre i a càrrec de l´Ateneu Arbocenc. Venda d´entrades anticipades a la Papereria Montserrat amb un preu de 5 euros


Aquest cap de setmana l'Ateneu Arbocenc estrenarà l'esquetx teatral "Multa por desacato", una obra satírica en tres actes i en format de rondalla popular, sobre la repressió i l'abús de poder que viatja per diferents èpoques de la nostra història. L'estrena serà aquest dissabte 16 de juliol a les 8 del vespre, al Teatre El Centre de l'Arboç.

Des de l'entitat expliquen que aquesta representació s'emmarca dins els actes de denúncia per part de la Policia Local de l'Arboç, amb multes a quatre sòcies de l'Ateneu Arbocenc que sumen 5.200 €. Des de l'Ateneu Arbocenc afirmen que "les sancions estan basades en una acta policial plena de mentides, calúmnies i falsedats on se'ns acusa de desobediència als agents, negativa a identificar-se i de faltes de respecte i consideració als membres de les forces i cossos de seguretat durant un acte de l'associació celebrat la darrera festa major"

"Multa por desacato" és la segona part de "Apatrullando", esquetx teatral estrenat l'any 2019.

Les entrades anticipades ja poden adquirir-se a la Papereria Montserrat, a través del formulari web bit.ly/MultaporDesacato. o a la taquilla de El Centre una hora abans de la representació.

La representació compta amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc i els Pretorians Armats de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat