banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç actuen a Sitges en la Diada II Memorial Pepe Rodríguez

L'Arboç, 01/08/2022 18:33:36

Van començar amb una torre de sis que es va consolidant, però el rodatge de les noves incorporacions van fer que s´hagués de tornar a desmuntar el quatre de sis.


Foto: Dos de sis dels Minyons de l'Arboç - © Eduard Kemperman

Actuació amb un pèl de nervis la del dissabte 23 de juliol a Sitges amb motiu de la Diada II Memorial Pepe Rodríguez. Els Minyons van començar prou bé amb una torre de sis que es va consolidant, però el rodatge de les noves incorporacions va fer que s'hagués de tornar a desmuntar el quatre de sis. Finalment, en una aposta arriscada, es va optar per tirar un tres de sis amb els segons a terra, sense pràcticament parament de pinya. L'aposta no va sortir bé i aquesta "prova" de castell de set se'n va anar en orris a nivell de quarts.

Tot i que algun membre va ser evacuat amb ambulància, al final no va ser res i tot va quedar en un ensurt. No van poder completar l'actuació donat que no hi havia ambulàncies entre la caiguda dels arbocencs i la dels de Castelldefels.

Els amfitrions, la Colla Jove de Sitges, va tenir una bona jornada amb uns cinc de set i quatre de set amb agulla prou sòlids. Els Castellers de Castelldefels van fer el tres de set i fins i tot van intentar-lo posteriorment amb l'agulla, però van fer llenya. Tot i això, van poder completar prou bé la jornada amb un dos de sis.

Els Minyons de l'Arboç cal que temperin més els nervis i assagin a totes si volen fer aquest pas de qualitat que tant se'ls resisteix.


Fitxa tècnica:
Colla Jove de Castellers de Sitges:
p4cam, 5d7, 4d7a, 3d7, 2p4

Castellers de Castelldefels:
p4cam, 3d7, 3d7a(i), 2d6, 4d6, 2p4

Minyons de l'Arboç:
p4, 2d6, 4d6(id), 4d6, 3d6(i)

 

Font: Redacció - Minyons de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat