banner est whatsapp

Les activitats esportives de L´Arboç es mou! han comptat amb una participació propera a les 200 persones

L'Arboç, 10/08/2022 10:40:15

L´Ajuntament fa un balanç molt positiu d´aquest programa esportiu en un any de tornada a la normalitat, assolint una participació propera a la dels anys 2018 i 2019


a 8a edició del programa esportiu "L'Arboç es mou!" ha finalitzat amb la participació de gairebé 200 persones en les diferents activitats esportives programades per l'Ajuntament durant el mes de juliol. Des de l'Ajuntament han fet una valoració molt positiva, més enllà de les xifres de participants, per la predisposició i les ganes dels arbocencs i arbocenques de gaudir de l'esport com sempre havia estat abans de la pandèmia.

Cal destacar les activitats de les caminades diürnes i nocturna i el taller de nutrició, a càrrec de la nutricionista arbocenca Laura Julià Sevé, que han tingut molta participació. Des de l'Ajuntament, també han fet un agraïment als membres del CAP de l'Arboç per la interessantíssima conferència "Endreça la teva salut" que es va fer el 18 de juliol amb l'assistència de molts arbocencs i arbocenques.

Ha estat una edició de consolidació de les activitats proposades amb una molt bona acceptació, com el ioga, per segon any a càrrec de la també arbocenca Irina Rovira Farré, o el taller de teles i acrobàcies a càrrec de la Paula Vidal Navarro, d'Espai Valors.

Miguel Ángel del Río, regidor d'Esports, Joventut i Lleure i responsable de l'organització del programa d'activitats, destacava que ha estat un any de tornada a la normalitat amb xifres de participació molt bones, properes a la dels anys d'abans de la pandèmia. També anunciava que després de la gran acceptació del taller de defensa personal per a dones, aquesta tardor es tornarà a realitzar.

"L'Arboç es Mou" és un programa ideat, organitzat i finançat per l'Ajuntament de l'Arboç. El consistori arbocenc ha mostrat la seva satisfacció per l'èxit assolit en totes les activitats, i agraeix a tots els participants les ganes i el compromís mostrat amb la pràctica de l'esport, la vida saludable i la solidaritat.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat