banner est whatsapp

La Festa Major de l´Arboç 2022 comptarà amb moltes activitats infantils per gaudir en família

L'Arboç, 22/08/2022 11:38:51

El dilluns 29 d’agost és el dia de la Festa Major dels Petits, però les activitats infantils: lúdiques, culturals i esportives, no s’acaben aquí.


Com és habitual, la Festa Major de l'Arboç dedica un dia a la Festa Major dels Petits que enguany serà el dilluns 29 d'agost. Però els actes per gaudir en família no s'acaben aquí i durant tota la Festa Major hi haurà activitats culturals i esportives, exposicions i espectacles per fer gaudir els més petits de la casa, i la resta de la família.

El dilluns 29 d'agost a 1/4 de 12 del migdia, a la rambla de Josep Gener, començarà la Festa Major dels Petits amb l'encesa de la traca infantil i seguidament s'iniciarà la cercavila infantil pels carrers de la vila amb la participació dels grups locals: el Ball de Diables infantil, el Ball de Bastons infantil, els Nans, els Capgrossos, els Gegantons Gumersind i Teresina, el Garotet, el Ball de Gitanes infantil, el Ball de Pastorets infantil i els Minyons. I com els grans, en acabar a la plaça de la Vila es farà una exhibició folklòrica de totes les entitats que participen en la cercavila i del cos infantil de l'Esbart Sant Julià de l'Arboç.

A 3/4 de 6 de la tarda, pels carrers de la vila, es realitzarà una nova cercavila infantil amb la participació dels grups infantils locals i amb finalització a la plaça de la Vila amb exhibició folklòrica de totes les entitats participants en la cercavila. En acabar, el Garotet recollirà els xumets dels infants.

El dimarts 30 d'agost la festa infantil continua amb jocs educatius i culturals. A partir de les 11 del matí a la 1 del migdia i de les 6 de la tarda a les 9 del vespre, a la Plaça Catalunya i a la Rambla Josep Gener, Chusa Parks i el Trenet Infantil.

De sis a set de la tarda, al carrer Major (davant de la Casa de Cultura), podreu participar al XIX Concurs Infantil de Pintura. Recordeu que cal fer les inscripcions a la Casa de Cultura a 2/4 de 6 de la tarda. Per a nens i nenes de 5 a 7 anys i de 8 a 10 anys.

A les 10 de la nit, al carrer del Nord (al costat de la rambla del Ball de Bastons), CINEMA A LA FRESCA amb la projecció de la pel·lícula Padre no hay más que uno 2 (comèdia espanyola, 2020, per a majors de 12 anys).

Cal destacar també les activitats esportives amb categoria infantil, com el campionat de bàsquet 3x3 a partir de les 16 h al poliesportiu, la XXV Cronoescalada ciclista a partir de 2/4 de 5 de la tarda a la plaça de la Badalota i el XV Concurs local de bitlles catalanes per infants i adults al Parc de Santa Llúcia.

I el dimecres 31 d'agost, de les 11 del matí a les 5 de la tarda, a la baixada dels Bonsoms, Superfestival d'Aigua al Carrer amb un tobogan d'aigua de 75 metres de recorregut per a adults i infants. Cal portar flotador o matalàs inflable.

A les 5 de la tarda, a la plaça de la Puntaire, festa de l'escuma de colors i lliurament de premis del XXI Concurs Infantil de Pintura.

I a les 10 de la nit, a la pista exterior de la sala polivalent, ESPECTACLE DE MÀGIA a càrrec d'ALBERTPIQ ILLUSIONIST.

A més, durant tota la Festa Major es podran visitar les diferents exposicions que s'estan preparant. A la Casa de Cultura Can Rossell es podrà visitar l'exposició fotogràfica del 35è aniversari de la Coral Ressò de l'Arboç a càrrec de l'arbocenca Montserrat Viñas Jané. A l'Auditori hi haurà una exposició amb motiu de la celebració del centenari del Club de Futbol l'Arboç (1922-2022). Al 1r pis, a l'entrada i a l'aula d'art, es farà jornada de portes obertes del taller d'art de l'artista local Joan Tuset Suau i exposició de pintures dels seus alumnes.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat