banner est whatsapp

La Policia Local de l´Arboç deté dos presumptes lladres

L'Arboç, 14/02/2011

La policia local de l´Arboç van detenir la setmana passada a un home com a presumpte autor d´un robatori i furt d´ús d´un ciclomotor. Els agents van poder detenir al presumpte lladre després de localitzar-lo i perseguir-lo, tot i que el seu acompanyant va aconseguir escapar.


La policia local de l’Arboç van detenir la setmana passada a un home com a presumpte autor d’un robatori i furt d’ús d’un ciclomotor. Els agents van poder detenir al presumpte lladre després de localitzar-lo i perseguir-lo, tot i que el seu acompanyant va aconseguir escapar.

D’altra banda, la mateixa setmana la policia local va detenir un altre home com a presumpte autor d’un delicte de robatori en interior de vehicle. Els fets van passar a les nou del matí, quan els agents van ser alertats pels veïns de la zona. La policia es va personar al lloc i van localitzar a un home que amb una radial intentava obrir el maleter d’un vehicle. Després d’una persecució, l’home va ser detingut i traslladat a les dependències policials, on es van instruir les diligències.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat