banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç tirarà endavant una nova fase del Centre Polivalent

L'Arboç, 14/02/2011

Gràcies a una subvenció de 200.000 euros provinent del Ministeri de Cultura del govern espanyol, l´ajuntament de l´Arboç podrà tirar endavant una nova fase del centre polivalent. Concretament, es faran els tancaments exteriors i s´habilitaran quatre aules de l´Escola de Música Tradicional del Penedès.


Gràcies a una subvenció de 200.000 euros provinent del Ministeri de Cultura del govern espanyol, l’ajuntament de l’Arboç podrà tirar endavant una nova fase del centre polivalent. Concretament, es faran els tancaments exteriors i s’habilitaran quatre aules de l’Escola de Música Tradicional del Penedès.

Aquestes obres podrien estar acabades per finals d’any i suposa un pas endavant en el desenvolupament d’aquest important equipament que l’equip de govern està construint per fases. Actualment la planta semisoterrani està plenament operativa com a magatzem de la brigada municipal i de les entitats de la vila. També està acabada la pista multifuncional exterior.

L’alcalde, Carles Ribé, ha destacat la importància de poder tirar endavant aquest equipament en època de crisi i ha recordat que, un cop acabat “serà el centre cultural i social de l’Arboç, ja que a més del magatzem municipal i l’Escola de Música, “acollirà un auditori per a 350 espectadors, teatre i sala de ball, una sala polivalent per a activitats lúdiques i culturals amb capacitat per a 1.000 persones”.

El Centre polivalent de l’Arboç té un total de 3.500m2 i es troba situat a la cruïlla dels carrers de la Boleda i Nord.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat