banner est whatsapp

L´Arboį celebrarā la 6a Cursa i Marxa Solidāria contra el Cāncer el diumenge 2 d´octubre

L'Arboç, 12/09/2022 10:59:11

Ja estan obertes les inscripcions en línia a www.athleticevents.net

En aquesta ediciķ es tornarā a celebrar la 3a Kids Run Colors i Familiar 1K.


El diumenge 2 d'octubre tindrà lloc pel circuit urbà de la vila de l'Arboç la 6a edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l'Arboç. Enguany es recupera la Cursa Kids Run Colors i Familiar d'1 km en la que serà la 3a edició per tal d'oferir la possibilitat de participar fins i tot als més petits de casa.

Amb sortida des de la plaça de la Vila (davant de l'Ajuntament), la 6a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres variants d'inscripció: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km, i la Kids Run Colors i Familiar d'1 km. Es tracta d'una cursa holi colors no competitiva que es podrà fer en modalitat cursa o caminada, o alternant. Una activitat per a poder gaudir amb tota la família.

En aquest enllaç de Wikiloc podeu veure el recorregut que seguirà tant la cursa com la marxa: https://es.wikiloc.com/rutas-carrera/circuit-5km-cursa-i-marxa-contra-cancer-6-10-2019-39176744 A més, podeu seguir tota la informació i les novetats referents a la cursa a través de la pàgina de Facebook de la 5K l'Arboç: https://www.facebook.com/cursa5Klarboc/ La recollida de dorsals serà el dissabte 1 d'octubre a la tarda de les 17.30 a les 20.30 h i el diumenge 2 d'octubre de les 07.45 h a les 08.45 h a la Casa de Cultura.

Ja es poden fer les inscripcions en línia: http://www.athleticevents.net/cursa/cursa-i-caminada-5-k-l-arboc-2022-369

Recomanem que aprofiteu els preus inicials fins a l'11 de setembre: de 12 € la cursa 5 € i 10 € la marxa 5K. Després el preu serà de 14 € i 12 € respectivament fins al tancament d'inscripcions. La inscripció de la Kids Run Colors i Familiar serà de 2 euros (inclou bossa de colors holi i avituallament).

Totes aquelles persones que estiguin inscrites a la Marxa i la Cursa de 5 km tenen inclosa la participació en la Kids Run Colors i Familiar d'1 km, incloent-hi una bossa de colors holi a la seva bossa del corredor.

Uns dels objectius prioritaris de la cursa i marxa, a banda de fomentar l'esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Enguany es col·laborarà per segona vegada, amb la Fundació AFANOC, l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya a través del projecte IMPLICAT que busca donar a conèixer la tasca que fan i buscar recursos per lluitar contra el càncer infantil. Els diners recaptats serviran per a l'adquisició de gorres i bolígrafs d'IMPLICAT.

Aquesta cursa està organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç conjuntament amb el Club esportiu l'Arboç.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Uniķ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciķ Tarragona GenCat