banner est whatsapp

L´Arboç acollirà la 1a Mostra de Cinema de Muntanya els dies 7 i 8 d´octubre

L'Arboç, 22/09/2022 11:03:51

Està organitzada pel Club Esportiu l´Arboç. Comptarà amb projeccions de documentals i pel·lícules, a més de conferències i debats a càrrec d´experts alpinistes


El Club Esportiu l'Arboç organitza la 1a Mostra de Cinema de Muntanya de l'Arboç, que se celebrarà els dies 7 i 8 d'octubre al teatre "El Centre".

El divendres 7 d'octubre a 2/4 de 7 de la tarda es farà la presentació de la mostra. Tot seguit, a les 7 de la tarda tindrà lloc una conferència a càrrec de Joan Solé Rovirosa, alpinista, guia de muntanya de la IFMGA-UIAGM i bomber del GRAE. A les 8 del vespre es projectarà la pel·lícula "The Icefall Doctor".

La mostra continuarà el dissabte 8 d'octubre a les 6 de la tarda, amb una conferència i debat a càrrec de Meri Puig Rebustes, alpinista, guia de muntanya i psicòloga de professió. A les 7 de la tarda es projectarà la pel·lícula "Cholitas". Per finalitzar la mostra, a les 8 del vespre, es presentarà el projecte "Encordades de 0 a 4000 metres", del Club Esportiu de l'Arboç, i a càrrec de Mercè López Coll.

L'entrada a la mostra és lliure i amb el mètode de taquilla inversa, que consisteix a convertir l'espectador en aquell qui decideix quant val l'acte, espectacle, performance o concert que acaba d'assistir. Així doncs, hom paga allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l'esdeveniment.

La 1a Mostra de Cinema de Muntanya de l'Arboç està organitzada pel Club Esportiu l'Arboç amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Per a més informació visiteu el web http://www.esportiularboc.club o al perfil de Facebook https://www.facebook.com/ClubEsportiulArboc

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat