banner est whatsapp

L´Arboç serà la meta de la 3a etapa de la II Volta Ciclista al Penedès Junior el dissabte 1 d´octubre

L'Arboç, 23/09/2022 10:45:47

La segona edició d´aquesta competició se celebrarà del 30 de setembre al 2 d´octubre


L'Arboç serà punt de finalització de la tercera etapa de la II Volta Ciclista al Penedès Junior el dissabte 1 d'octubre a la tarda. El punt d'arribada dels ciclistes serà a la plaça de la Badalota venint per l'Avinguda Jacint Verdaguer entre les 18:25 h i les 18:50 h. L'etapa s'iniciarà a Sant Sadurní d'Anoia i tindrà un total de 79 km.

Pel que fa al recorregut de la cursa, estarà dividida en quatre etapes, amb un total de 338 quilòmetres per recórrer. Es donarà el tret de sortida de la primera etapa a Moja el divendres 30 de setembre i després de la disputa, arribarà novament a Moja. L'endemà se celebrarà la segona etapa, una contrarellotge per equips de 16 quilòmetres a Sant Sadurní D'Anoia durant el matí. El mateix dissabte a la tarda la tercera etapa s'iniciarà a Sant Sadurní i es dirigirà a L'Arboç. La cursa acabarà diumenge 2 d'octubre amb la celebració de la 4a etapa, la darrera, amb inici a Sant Martí de Tous i final a la Múnia. Serà l'etapa més llarga de la present edició amb un total de 126 km.

Tot i que la competició habitualment s'ha disputat just abans de les vacances d'estiu, les noves dates permetran gaudir dels grans talents júniors tant nacionals com internacionals.

La primera edició de la Volta ciclista al Penedès júnior de caràcter nacional i internacional es va dur a terme el 2019. El guanyador de la Volta va ser el brasiler Vinicius Rangel, que actualment forma part de l'equip professional UCI World Tour, Movistar Team.

Des de l'Ajuntament de l'Arboç recolzen aquesta iniciativa i es valoren l'aposta clara i decidida del Club Ciclista Catalunya-Barcelona pel foment de l'esport de base i que es doni l'oportunitat als joves esportistes de competir i d'omplir de futur el ciclisme català. Des del consistori destaquen que són aquest tipus de competicions les que ajuden a donar prestigi al territori.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
tdfy5rt
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat