banner est whatsapp

La 9a Mostra Enogastronòmica de l´Enramada de l´Arboç se celebrarà del 21 al 23 d´octubre

L'Arboç, 03/10/2022 10:24:11

Acompanyant l´Enramada, també tindrà lloc la segona edició de la Mostra de Col·leccionisme de Playmobil i Lego


L'Ajuntament de l'Arboç ha confirmat que les dates de celebració de la 9a de la Mostra Enogastronòmica de l'Enramada seran el cap de setmana del 21 al 23 d'aquest mes d'octubre.

La coneguda i popular mostra de la coca enramada del Penedès se celebrarà per segon any consecutiu a la zona exterior del Poliesportiu Municipal i en un tram de l'avinguda Via Augusta, en un espai ampli, amb arbrat i ben pavimentat que permet una major comoditat pels assistents.

L'interior del Poliesportiu acollirà la 2a edició de la Fira de Playmobil i Lego de l'Arboç, que serà simultània amb l'Enramada. Un Mostra adreçada a petits i grans aficionats a aquestes joguines que desperten veritables passions.

Així doncs, del divendres 21 d'octubre a partir de les 6 de la tarda fins al diumenge 23 d'octubre la zona del poliesportiu municipal de l'Arboç esdevindrà un pol d'atracció per a totes les famílies del Penedès, on ambdós esdeveniments conviuran i tant arbocencs com visitants vinguts d'arreu, podran gaudir d'aquesta especialitat gastronòmica acompanyada dels millors vins i caves del Penedès i dels millors i més espectaculars diorames fets amb Playmobil i Lego.

L'Ajuntament de l'Arboç anirà desvelant pròximament tots els detalls i sorpreses que presentarà la novena edició de l'Enramada i la segona edició de la Fira de Playmobil i Lego.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat