banner est whatsapp

L´Elenc Artístic Arbocenc tornarà a representar l´exitosa obra ´La Pepa Maca´ el diumenge 30 d´octubre

L'Arboç, 10/10/2022 10:51:24

A causa de la pandèmia la programació d´actuacions es va suspendre. Amb la situació ja normalitzada, la companyia de teatre arbocenca reprèn aquest projecte que a més incorpora algunes novetats


L'Elenc Artístic Arbocenc va estrenar el 9 de juny del 2019, i amb un gran èxit, l'obra de teatre "La Pepa Maca", de Cecília A. Màntua. Posteriorment, i a causa de la pandèmia de Covid-19, la programació d'actuacions de l'Elenc es va suspendre "sine die".

Ara, després de tres anys, amb la situació normalitzada, la companyia arbocenca reprèn aquest projecte amb algunes novetats. Així doncs, i amb caràcter de reestrena, "La Pepa Maca" es tornarà a representar el diumenge 30 d'octubre a les set de la tarda, al teatre "El Centre" de l'Arboç.

Cecília A. Màntua va escriure aquest drama el 1954 com a homenatge a la dona marinera catalana, i és una tragèdia en tres actes. El personatge principal és una pubilla que sacrifica la seva existència pel bé de tots els que l'envolten, i està ambientada en el porxo d'una casa marinera de la Costa brava als inicis de la dècada dels cinquanta del segle XX.

Les entrades, que tenen un preu de 15 euros per al públic general i 10 euros per a socis i padrins de l'Elenc, ja es poden comprar a la Papereria Montserrat del carrer de l'Hospital núm. 20, o a la taquilla del teatre mitja hora abans de començar l'obra, sempre que l'aforament ho permeti. També es poden reservar trucant al telèfon 619 742 092.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat