banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç ofereix un nou curs gratuït en manipulació higiènica d´aliments

L'Arboç, 21/10/2022 20:11:48

Està adreçat a arbocencs i arbocenques majors de 18 anys que estiguin a l´atur


El Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de l'Arboç durà a terme una nova formació en Manipulació higiènica d'aliments segons normativa 852/2004, adreçat a persones empadronades a l'Arboç, majors de 18 anys i que prioritàriament estiguin en situació d'atur. La documentació necessària per apuntar-se és: el DNI, el full que acredita estar a l'atur i un volant d'empadronament a l'Arboç.

Aquesta formació es durà a terme el 7 de novembre de 9:00 h a 13:00 h a l'Auditori Municipal. L'objectiu és el de preparar els participants en la manipulació d'aliments, serveis de menjar preparat i la venda de matèries primeres en compliment de la legislació vigent respecte la manipulació higiènica dels aliments recollit en el Reglament 852/2004.

Aquest curs està limitat a un total de 15 participants. Tots els interessats en apuntar-se poden fer les inscripcions a través d'una instància genèrica a l'OAC de l'Ajuntament, aportant la documentació necessària. Heu de sol·licitar hora al telèfon: 977.67.00.83. Les sol·licituds aniran per ordre d'inscripció, el termini per apuntar-se és fins al dimecres 2 de novembre.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat