banner est whatsapp

L´obra ´El secret de les mosques´ es representarà al teatre El Centre de l´Arboç el 20 de novembre

L'Arboç, 08/11/2022 19:32:03

A les 6 de la tarda, a càrrec de Companyia8 de Terrassa


El diumenge dia 20 de novembre a les 6 de la tarda, el Teatre del Centre Parroquial de l'Arboç acollirà la representació de l'obra "El secret de les mosques", a càrrec del grup de teatre Companyia8 de Terrassa. Aquesta obra es representa dins el marc de la II Mostra de Teatre Itinera, organitzada i subvencionada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Des del 2008, Companyia8 ha estrenat fins a 8 muntatges de diferents gèneres teatrals. Uns espectacles reconeguts en el circuit català amb obres premiades com «M'agrades a les fosques» i «Dones i silenci».

"El secret de les mosques" ens presenta una família formada majoritàriament per dones. Tres generacions es troben sota el mateix sostre i la convivència no sempre és fàcil. L'àvia, ja gran, és la principal font de conflictes sense proposar-s'ho. L'obra és una comèdia negra del dia a dia familiar.

Les entrades ja estan a la venda a la Papereria Montserrat de l'Arboç, i també es poden reservar trucant al telèfon 619 742 092. Val a dir que el preu de l'entrada és de tan sols 5 euros, gràcies a la subvenció de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. L'obra és apta per a majors de catorze anys

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat