banner est whatsapp

Aquest diumenge 20 de novembre es presentarà a l´Arboç un llibre sobre una història familiar de can Mero

L'Arboç, 14/11/2022 10:50:07

El llibre s´ha elaborat a partir de les cartes que Jan Mero enviava a la seva família en temps de guerra, i que han estat trobades al Centre de Documentació Històric i Social - Ateneu Enciclopèdic Popular de Barcelona


El pròxim diumenge 20 de novembre a les 11 del matí, a la plaça de la Vila de l'Arboç, l'Ateneu Arbocenc presentarà un llibre molt interessant. Es tracta de llibre; "Les cartes de Jan Mero (1938). Història familiar de Can Mero, de l'Arboç del Penedès l'any 1938". Aquest llibre versa sobre la correspondència d'un jove arbocenc amb la seva família, i és un retrat de la vida en temps de la Guerra Civil Espanyola.

La presentació del llibre anirà a càrrec del seu editor, Pep Castells, que l'ha elaborat a partir de les cartes trobades al Centre de Documentació Històric i Social - Ateneu Enciclopèdic Popular de Barcelona. També coneixerem qui era en Jan Mero de la mà de la seva família, que també seran presents a l'acte.

Després de la presentació es realitzarà una petita ruta històrica fins a arribar a la plaça de la Badalota, o es comentarà el cartell del Memorial Democràtic, amb alguns fets que també es reflecteixen a les cartes d'en Jan Mero. Després de la ruta s'oferirà un vermut al local de l'Ateneu Arbocenc per a tots els assistents.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat