banner est whatsapp

L┤Arboš celebrarÓ la 810a Fira de Santa Ll˙cia del 9 a l┤11 de desembre, i comptarÓ amb la novetat d┤un gran pessebre a mida real

L'Arboç, 18/11/2022 10:54:52

El p˙blic familiar i l┤ambient nadalenc seran els grans protagonistes durant tot el cap de setmana de celebraciˇ de la fira arbocenca


L'Ajuntament de l'Arboç ja ha donat a conèixer la data de celebració de la 810 edició de la Fira de Santa Llúcia i la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya. Serà el cap de setmana del 9 a l'11 de desembre, i que enguany comptarà amb l'exposició d'un pessebre de mida real a la plaça de l'Església com a gran novetat.

Com cada any, el públic familiar i el to nadalenc seran, sens dubte, els grans protagonistes durant tot el cap de setmana de celebració de la Fira arbocenca. El diumenge 11 de desembre seran les puntaires les que agafaran el protagonisme, amb la celebració de la Plantada i Exhibició de coixins i amb el Gran Mercat de la Punta al Coixí de Catalunya. Pròximament, s'aniran donant a conèixer els diferents detalls i sorpreses que s'estan acabant d'ultimar.

Ben aviat també s'informarà a tots els paradistes del procediment per poder muntar parada durant la fira. A principis de desembre es presentarà el programa amb tots els actes d'aquesta edició que es podrà consultar i descarregar a l'adreça www.arbocenc.cat.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
dfgfjhgh
Uniˇ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciˇ Tarragona GenCat