banner est whatsapp

Aquest diumenge 18 de desembre se celebrarà el concert final del 35è aniversari de la Coral Ressò de l´Arboç

L'Arboç, 23/11/2022 11:08:04

Des de la coral arbocenca fan una crida als antics i antigues cantaries que hi vulguin participar. Després del concert tindrà lloc un dinar de germanor a l´hotel Don Pelayo


La Coral Ressò de l'Arboç està d'aniversari, i per a celebrar-ho ha organitzat un nou concert que se celebrarà aquest diumenge 18 de desembre a partir de les 12 del migdia a l'Església de Sant Julià amb entrada lliure. Aquest concert tancarà la celebració, després del que es va oferir el passat mes de juny, i que va comptar amb la participació de la Coral Harmonia de Llorenç del Penedès.

Des de la coral arbocenca aprofiten per fer una crida a tots els i les cantaires que en algun moment hi han format part i que vulguin participar en aquest concert d'aniversari. Per a més informació i inscripcions al dinar de germanor que tindrà al restaurant Don Pelayo cal que s'apropin a la botiga de moda "Les Amèriques" del carrer major 43 de l'Arboç en horari comercial.

La coral, nascuda el 1987 sota la direcció de Lali Sans i Joan Parellada, ha acollit més d'un centenar de cantaires en els seus 35 primers anys, i ha ofert actuacions a nombroses localitats del país i també a l'estranger.

Durant aquests 35 anys, la Coral Ressò ha estat dirigida per Lali Sans, Joan Parellada, Rosa Rafecas i Argemí Curto, i ha teixit aliances amb altres agrupacions culturals del territori com la Coral Maranata, impulsada per la comunitat romanesa, i diverses cobles, corals i conjunts musicals. A més, el 2016 van estrenar la sardana "Bell Penedès" de Josep Saderra Puigferrer, amb lletra a càrrec de Joan Solé i Bordas i arranjaments d'Eugeni Pont.

Aquest concert està organitzat per la Coral Ressò, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç i la Parròquia Sant Julià de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat