banner est whatsapp

La 3a Cursa i Pedalada BTT l´Arboç compta amb la participació de 137 bikers

L'Arboç, 13/12/2022 11:47:00

 Es va celebrar aquest passat diumenge 11 de desembre i va transcórrer sense incidències tret de la fina pluja que no va impedir que la prova es desenvolupés amb normalitat


Imatge prèvia a la sortida. Font: Santiago Segura Segura (autor)

La 3a Cursa i Pedalada BTT l'Arboç, celebrada aquest passat diumenge 11 de desembre, va comptar amb la participació de 137 bikers procedents de 41 municipis de les comarques de Tarragona i Barcelona. Pel tipus de bicicleta 99 ho van fer amb tracció normal i 37 amb e-Bikes elèctriques.

117 bikers van participar en la cursa de 37 kilòmetres, en un circuit molt exigent i a la vegada molt atractiu, destacant les vistes i el bonic entorn natural dels boscos, corriols i camins prelitorals de l'Arboç, Castellet i la Gornal i Cunit.

La pedalada de 19 quilòmetres, no competitiva, transcorria pel mateix circuit que el de 37k però fent amb una sola volta, i va comptar amb la participació de 19 bikers. Del total de participants 129 eren homes i 9 dones, amb edats compreses des dels 14 fins als 71 anys. Val a dir que hi van participar un total de 54 clubs.

El tret de sortida es donava a 2/4 de 10 del matí des de la Via Augusta, amb el primer bloc de participants en bicicleta elèctrica i 10 minuts més tard a la resta de bikers. La meta d'arribada es va situar a l'esplanada asfaltada del carrer del Metge Miquel Pare i Ferran, just abans d'arribar a la carretera nacional 340. Un cop arribats, els participants es van dirigir novament a la Via Augusta per gaudir d'una botifarrada abans de l'entrega de trofeus, premis i els sortejos de regals amb lots productes de proximitat.

Una fina pluja va fer acte de presència a mitja cursa, però no va impedir que la prova transcorres sense incidències. L'entrega de premis es va traslladar de la Via Augusta a l'interior del Poliesportiu Municipal, ja que la pluja va començar a pressionar una mica més.

L'entrega de premis va comptar amb la presència i participació de l'alcalde de l'Arboç i president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans, del regidor d'Esports, Miguel Ángel del Río Martos, i el president del Club Esportiu l'Arboç, Ferran Gutiérrez. El presentador d'aquesta edició de la BTT ha estat Laureà Inglada, president dels Minyons de l'Arboç, que va animar als participants tant a la sortida com a l'arribada de la matinal esportiva.

La 3a Cursa i Pedalada BTT l'Arboç està organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç, el Club Esportiu l'Arboç i la col·laboració de Bike Llorenç l'Arboç i Cicles Sans de Vilafranca.

El regidor d'esports, Miguel Ángel del Río va agrair públicament a tots els bikers la seva participació en aquesta nova edició de la cursa i pedalada, i també a totes les empreses i persones voluntàries que l'han fet possible, destacant la col·laboració al i taller de bicicletes (Bike Llorenç de l'Arboç, a Cicles Sans de Vilafranca, a Embotits Bundó, a Athletic Events pel cronometratge amb dorsal xip i la gestió d'inscripcions en línia, a la ceramista arbocenca Mercè López del taller Mar de Fang, per l'elaboració dels trofeus especials, als treballadors i treballadores de l'Ajuntament de l'Arboç, i sobretot a la gairebé a la quarantena de voluntaris i voluntàries que van estar en tot moment al peu del canó, als cuiners i cuineres que van preparar els entrepans de botifarra a la brasa, i molt especialment a l'equip de traçats i senyalització per la gran tasca i l'esforç personal per a desbrossar i condicionar el circuit, que no va ser gens fàcil.

El regidor també va agrair la seva tasca a la Brigada de Serveis, a la Policia Local i al Cos de Protecció Civil de l'Arboç.

CLASSIFICACIÓ

Podi general masculí cursa 37k
1r - Lluís Navarro Pérez , del club 100 Milles, amb un temps de 01:40:58
2n - Pere Joan Roig Gomà, del club VBSPORTS, en 01:42:34
3r - Carlos Castro Díaz, del club Cicles Sans, en 01:43:33

Podi general femení cursa 37k
1a - Anna Muñoz Pol, del club Biciats del Garraf, amb un temps de 02:35:00
2a - Anna Laredo Quesada en 02:38:37

Podi local masculí cursa 37k
1r - Alberto Ibañez Yudego, en 02:19:24
2n - José Ángel Cobo Vega, del club GREMCESA, en 02:52:43

 

Classificació 37k E-Bike

Podi general masculí cursa 37k E-Bike
1r - Santi Bermúdez Tuset, del club VBSPORTS, amb un temps de 01:25:17
2n - Ángel Caballero Bueno, del club KAMPIKIPUGI, en 01:28:41
3r - Joel Cano Jansa, en 01:29:15

Podi general femení cursa 37k E-Bike
1a - Lidia Llobet, del club SMM RUNNERS, amb un temps de 02:00:58

Podi local masculí cursa 37k E-Bike
1r - Joel Cano Jansa, amb un temps de 01:29:15
2n - José Maria De La Parte Cano, del club BIKE LLORENÇ, en 01:30:48
3r - Nacho Quesada Imbernon, en 01:35:17

Per a consultar totes les dades de la classificació consulteu el web: https://www.athleticevents.net
Per a les fotos i vídeos visiteu el perfil de Facebook https://www.facebook.com/BTTlarboc







 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat