banner est whatsapp

Comença a l´Arboç la votació entre les 22 propostes finalistes dels Pressupostos Participatius 2022

L'Arboç, 19/12/2022 10:48:39

El període de votació s´estendrà fins al dimarts 27 de desembre. Poden votar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi. Per votar feu clic aquí


Els Pressupostos Participatius de 2022 de l'Arboç han arribat a la fase de votació. Del 17 al 27 de desembre (ambdós inclosos), totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi podran escollir les propostes que més els agradin d'entre els 22 projectes finalistes.

La votació es durà a terme de forma telemàtica a través del web www.arbocencopina.cat. Per tal d'exercir el dret a vot caldrà identificar-se amb el DNI o NIE i la data de naixement. Cada persona podrà escollir fins a 3 propostes d'entre les 22 finalistes.

Les 22 propostes finalistes són el resultat del procés de filtratge dut a terme per part d'una comissió tècnica formada per personal municipal, que ha fet una anàlisi exhaustiva dels 78 projectes recollits de la ciutadania a fi de verificar si complien amb els requisits del procés.

Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, ha demanat "un petit últim esforç" als veïns i veïnes del municipi per acabar de "tancar amb èxit" aquesta nova convocatòria dels Pressupostos Participatius, una iniciativa que des de la seva primera edició compta amb molt bona acollida entre els arbocencs i arbocenques.

El llistat de propostes acceptades i desestimades pot ser consultat al web www.arbocencopina.cat.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat