banner est whatsapp

L´Arboç commemora la festa patronal de Sant Julià amb un cap de setmana ple d´activitats

L'Arboç, 07/01/2023 00:43:37

Arrossada popular, una trobada de diables infantils, ball amb l’orquestra Metropol, actuació de l’Esbart Sant Julià i missa solemne de dilluns


Aquest cap de setmana del 7 al 9 de gener, l'Arboç celebrarà un seguit d'actes, organitzats per diferents entitats, associacions i l'Ajuntament en honor al seu patró Sant Julià.

El dissabte 7 de gener, l'associació de joves "Boixets de l'Arboç" organitza una arrossada popular al Parc de Santa Llúcia. Començarà a 2/4 d'1 del migdia amb un concert vermut a càrrec de El Artriste. A les 2 de la tarda se servirà l'Arrosada Popular. Podeu adquirir els tiquets a Ca la Nuri i a la Papereria Montserrat a un preu de 7 €. A continuació, després de l'àpat, BINGO MUSICAL amb servei de barra a preus populars (cal portar el got de casa).

El mateix dissabte a la tarda es celebrarà una trobada de diables infantils, organitzada pel Ball de Diables de l'Arboç, que començarà a les 18 h amb una cercavila de foc pels carrers de la vila. Comptarà amb la participació del Ball de Diables Infantils de Torredembarra, Ball de Diables Infantil de Banyeres, Ball de Diables Petits Diabòlics, Diablons de Bellvei i Ball de Diables Infantil de l'Arboç.

El recorregut de la cercavila serà el següent: Sortida des del Parc de Santa Llúcia, carrer de l'Hospital, rambla de Josep Gener, carrer Major i plaça de la Vila.

El diumenge dia 8, a les 12 del migdia al teatre El Centre, es farà l'espectacle de dansa a càrrec de l'Esbart Sant Julià de l'Arboç. I a les 6 de la tarda, a la Sala Polivalent Municipal (carrer del Nord), organitzat per la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament, concert a càrrec de l'Orquestra Metropol, i seguidament es farà ball de tarda amb la mateixa orquestra.

El dilluns dia 9 de gener, a 2/4 d'11 del matí, a l'Església de Sant Julià, es farà una missa solemne en honor al patró Sant Julià.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat