banner est whatsapp

Els Reis d´Orient arribaran a l´Arboç el proper dia 5 a 2/4 de 7 de la tarda

L'Arboç, 03/01/2023 00:56:43

Al migdia, a les 12, els patges i pregoners reials faran la cavalcada d’anunci de l’arribada dels Reis acompanyats dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès


Els Reis d'Orient arribaran a l'Arboç el dijous 5 de gener a 2/4 de 7 de la tarda. Segons han informat, faran l'entrada a la nostra vila per la rotonda de l'antic Camp de Futbol municipal i seguiran l'Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer fins al Carrer Rafael Casanova. Continuaran per la Rambla Gener, el Passeig Panxita, enfilaran la Via Augusta fins a la plaça de Catalunya i allà la cavalcada reial pujarà per l'avinguda de Sant Jordi fins al Carrer Hospital, Rambla Gener i carrer Major fins a l'Ajuntament on seran rebuts pels representants municipals i se'ls farà entrega de la Clau de la Vila.

Abans, però, a les 12 del migdia es farà la cavalcada dels patges i pregoners reials que anunciaran l'arribada dels Reis d'Orient. La sortida serà des de la Plaça Catalunya, continuarà per l'avinguda de la Generalitat, Carrer Hortaleza, pujarà per l'avinguda de Tarragona, avinguda de Sant Jordi, seguirà pel Carrer Hospital, Rambla Gener i finalment carrer Major on finalitzarà davant de l'Ajuntament.

Durant el transcurs de les cavalcades els carrers afectats romandran tancats al trànsit.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat