banner est whatsapp

10è concert pro-Marató de Les Ombres. Aquest diumenge 15 de gener a l´Arboç

L'Arboç, 10/01/2023 19:43:30

Començarà a les 6 de la tarda, al teatre "El Centre", i les entrades tenen un preu de 10 euros, són sense numerar, i es poden comprar a la Papereria Montserrat, al carrer de l´Hospital 20 o a la Granja Cafeteria Ca la Sònia, a la plaça de Catalunya 19


El grup musical "Les Ombres" ja ho té tot a punt per oferir un nou concert solidari a favor de la 31a edició de "La Marató de TV3" de 2022, dedicada enguany a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. Encara es poden fer donatius fins al dia 31 de març, i a hores d'ara el marcador de recaptació ja supera els 8 milions d'euros.

Serà la desena actuació solidària i la continuació de la normalitat del grup després de la suspensió del 2021 per la pandèmia. La represa ja va ser el 27 de març de 2022.

La cita musical amb "Les Ombres" serà aquest diumenge 15 de gener a les 6 de la tarda, al teatre "El Centre" de l'Arboç, on una vegada més el públic assistent gaudirà d'un ampli repertori amb el millor so i les millors cançons del pop-rock de les dècades dels 60 als 90. Val a dir que "Les Ombres" estrenarà les seves versions de cançons tals com Sirius i Eye in the sky, d'Alan Parsons, No milk today, de Herman's Hermits, Con su blanca palidez, de Procol Harum, La casa del Sol naixent, de The Animals (versió catalana), i Culpable, d'Els Sírexs.

"Les Ombres" és un grup format per Sisco Pomar a la bateria, Josep Josa a la guitarra solista, Jordi Gol al baix i teclats, Jaume Batlle guitarra rítmica i veus, Ricard Ribas a la guitarra, teclats i veus i Pep Ribas com a vocalista, i que aquesta vegada també comptaran amb l'actuació dels següents artistes convidats: Miquel Carpena a la guitarra, la vocalista vendrellenca Griselda Ramon i la Coral Ressò de l'Arboç que interpretarà dos temes acompanyada pel grup.

En l'àmbit tècnic, la il·luminació anirà a càrrec de Josep M. Arnan, el so de la mà de Pau Josa, la imatge per Julià Albornà i l'attrezzo a càrrec de Joan Serres i Joan Mañé. El disseny del programa i el cartell a càrrec de Joan Cruanyes i la fotògrafa Laura Andreia Napcori.

Les entrades tenen un preu de 10 euros, són sense numerar, i es poden comprar a la Papereria Montserrat, al carrer de l'Hospital 20 o a la Granja Cafeteria Ca la Sònia, a la plaça de Catalunya 19. També hi ha entrades de donació de fila zero.

Igualment, hi ha la possibilitat de comprar l'entrada a la taquilla de "El Centre" mitja hora abans de començar el concert, a condició que l'aforament així ho permeti.

Aquest concert benèfic compta amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc i de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redac ció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat