banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç treballa en la creació d´un nou Pla Local d´Habitatge

L'Arboç, 11/01/2023 20:43:28

Per conèixer l´opinió de la ciutadania i contrastar els plantejaments inicials de la diagnosi, es realitzarà un qüestionari digital obert a tots els vilatans i vilatanes


Des de fa un any l'Ajuntament de l'Arboç treballa en la creació d'un nou Pla Local d'Habitatge per determinar les principals polítiques públiques a desenvolupar en matèria d'habitatge a la vila en els pròxims anys, i amb l'objectiu d'establir línies d'actuació que ajudin a transformar la vila per adequar-la a les necessitats de l'habitatge en el futur.

Un dels primers passos que s'està duent a terme és una diagnosi de la situació actual de l'habitatge a la vila per conèixer quin és l'estat actual de l'habitatge de propietat, el de lloguer, etc. Aquesta diagnosi també inclou la revisió del pla urbanístic actual de la vila, en quin punt es troba i la revisió dels plantejaments municipals en aquesta matèria.

Així doncs, amb la finalitat de revisar els objectius i plantejaments inicials de l'Ajuntament i contrastar les idees clau que surten de la diagnosi, la corporació municipal vol conèixer l'opinió ciutadana sobre aquest tema i donar l'oportunitat que els arbocencs i arbocenques puguin participar d'aquest ambiciós projecte aportant les seves idees, propostes i punts de vista. Per això, s'ha creat un qüestionari digital.

En aquest sentit, aquest formulari és una de les activitats vinculades al procés de participació ciutadana que cal realitzar per garantir un espai en la qual la ciutadania de l'Arboç pugui manifestar el seu punt de vista i fer les seves propostes. Trobareu el formulari de participació en línia a: https://forms.office.com/e/mFXpyEvCQs

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat